Reclamatie indienen

Heeft u uw bestelling ontvangen, maar ziet u manco's, gebreken of beschadigingen aan het hout? Val dan onderstaand formulier in en vergeet geen foto mee te sturen.

Belangrijk

- Een manco levering of beschadigde levering is nooit aanleiding tot het verstrekken van schadevergoeding

- We kunnen alleen goederen retour nemen welke NIET verwerkt en dus in ORIGINELE staat zijn.

- In het geval van MAATWERK kunt u geen gebruik maken van uw herroepingsrecht

Aangeven als Retour:

U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@houthandelgeven.nl. Wij nemen dan binnen 24uur contact met u op. Voor het ontbinden van uw koopovereenkomst kunt u gebruikmaken van het Europese modelformulier voor herroeping. U kunt dit formulier downloaden.

Retour zenden:

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Houthandel Geven geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag zo snel mogelijk terugstorten, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wij raden u bovendien aan ervoor te zorgen dat u in het bezit bent van een afgiftebewijs, een bewijs van ter post bezorging of een vergelijkbaar document. Wij kunnen uiteraard de zending voor u ophalen. De kosten van de vervoerder worden dan aan u doorberekend. Dit bedrag kan variëren van 10 - 210 euro voor een groot pallet.

Zichttermijn:

Wanneer u geleverde artikelen na afloop van de zichttermijn niet aan Houthandel Geven heeft teruggezonden is de koopovereenkomst definitief. Na de periode van 14 dagen kunt u uw aankoop niet meer zonder reden annuleren.

Artikel 11 Herroepingsrecht / Koop op afstand

 • Gedurende 7 werkdagen na ontvangst van het product en/of de producten heeft de klant het recht zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden onder de verplichting het product en/of de producten terstond aan Houthandel Geven B.V. terug te sturen. De klant ontvangt, afhankelijk van de staat waarin het product en/of de producten door Houthandel Geven B.V. wordt ontvangen, het volledige aankoopbedrag of een percentage daarvan terug. De klant dient voorafgaand aan retourzending van het product en/of de producten daarvan melding te maken aan Houthandel Geven B.V., en tevens te omschrijven om welk product en/of producten het handelt.
 • Indien de klant besluit het product en/of producten terug te sturen, zijn de kosten van het retour zenden voor rekening van de klant, Houthandel Geven B.V. behoeft geen rembourszendingen te accepteren. Eventuele schade welke ontstaat tijdens het retourzenden is voor rekening en verantwoording van de klant.
 • Indien de klant besluit het product en/of producten terug te sturen, dient zij met behulp van foto materiaal duidelijk de klacht in beeld te brengen. Zonder duidelijk beeldmateriaal worden geen product en/of producten teruggenomen!
 • Voorts behoeft Houthandel Geven B.V. uitsluitend retourzendingen van product en/of producten te accepteren indien:
  • het product en/of de producten niet tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties vande koper
  • het product en/of de producten geheel compleet, in de originele verpakking en in originele staat zijn
  • het product en/of de producten ongebruikt zijn
  • het product en/of de producten schoon zijn
  • het product en/of de producten niet ingebouwd is/zijn geweest dan wel op enigerlei wijze gemonteerd is en/of zijn geweest
  • bij bijbehorende montagematerialen, voorzover van toepassing, volledig aanwezig zijn, en zich bevinden in de originele verpakking, hetgeen ook geldt voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.