Bestellen, en hoe verder?

1. Binnenkomst order:

Uw order komt bij ons binnen via de website, telefoon of mail en wordt gecheckt op beschikbaarheid, nadat wij alles gecontroleerd hebben ontvangt U van ons een orderbevestiging, hierop vind u ook de te verwachte afleverdatum.

2. Verwerking order:

Aansluitend maken wij de planning voor de productie, de meeste geschaafde profielen hebben wij niet standaard op voorraad maar produceren deze ALLEEN op klantenbestelling. Dit doen we omdat het hout dan wat frisser oogt en ook omdat het hout na het schaven wat ''rechter'' is. ( door het schaafproces wordt namelijk ook wat kromming uit het hout gehaald ) Vervolgens stellen wij met zorg uw pakket samen.
Geven   Geven

Geven   Geven

<Geven   Geven   Geven

Uw pakket wordt standaard op 1-meter breedte gebundeld en zo compact mogelijk samengesteld, zodat er zo min mogelijk volume verloren gaat op de vrachtwagen.

3. Transport:

Enkele keren per week komt de transporteur bij ons zendingen ophalen. De transporteur brengt de zendingen naar zijn eigen werf om vervolgens alles te sorteren op basis van de postcodelijst. Per postcodegebied hebben we vaste leverdagen (voor meer informatie klik hier).

Geven   Geven

4. Reclamaties:

We adviseren uw bestelling direct na levering goed te controleren op aaantallen en lengtes. Mocht u tijdens de verwerking onregelmatigheden tegenkomen dan verwerk het hout NIET maar leg het apart en reclameer ons zo spoedig mogelijk. Wij kunnen namelijk ALLEEN ongebruikte c.q. onverwerkte goederen retour nemen of omruilen.