Levering aan huis

Vanwege de meestal grotere omvang van onze zendingen (lange lengtes, zware gewichten), neemt een levering meer tijd in beslag dan de reguliere en normale pakketpost. In onderstaand overzicht vindt u alle informatie met betrekking tot onze leveringen. Onze transporteur heeft een kooiaap (meeneemheftruck) op de vrachtwagen. Hiermee wordt het pakket op uw oprit, erf of langs de weg gelost (naar gelang uw wensen en de mogelijkheden).

Verzending en kosten Nederland:

leveringsschema

  • De zendingen met bovengenoemde leverdagen komt onze transporteur altijd op de vrijdag ervóór ophalen.
  • Afhankelijk van de hoeveelheid schaafwerk die uw order vraagt, hebben we tenminste 2 dagen nodig om uw order klaar te maken.
  • Spoedzendingen zijn mogelijk. Vaak worden deze op een donderdag opgehaald en op een vrijdag bij u geleverd. Spoedzendingen zijn altijd tegen meerprijs!

Bezorgkosten Nederland (uitgezonderd waddeneilanden)

  • Bij een goederenwaarde onder de € 2000,- excl. BTW wordt er € 56,- excl. BTW aan bezorgkosten berekend.
  • Bij een goederenwaarde vanaf € 2000,- excl. BTW wordt er gratis geleverd.
  • Bezorgkosten Waddeneilanden in overleg.

Verzending en kosten Vlaanderen:

Transportkosten naar Vlaanderen zijn € 65,- excl. BTW en de leverdag is meestal een dinsdag! De zendingen voor België komt onze transporteur altijd de vrijdag ervóór ophalen. Afhankelijk van de hoeveelheid schaafwerk is het van belang dat we uw bestelling tenminste 2 dagen vóór deze vrijdag binnen krijgen!